Stem på OL Toten-Troll

logo_totenssparebank

Informasjon fra vår hovedsponsor Totenbanken:

Nå er det snart jul igjen, og vi har en lang tradisjon for å gi en julegave til et veldedig formål, eller en ideell organisasjon.  I år som i fjor vil vi ha en julekalender på Facebook – der dere kan generere stemmer og penger selv.  Det er helt opp til dere hvor mye dere får ut av dette!   Det er 48 organisasjoner som er med i kalenderen i år, dvs. færre enn i fjor – dermed mer penger til fordeling på dere som er så heldige å få være med!

Hele 200.000 blanke, norske kroner skal fordeles!

I korthet går kalenderen ut på at man stemmer  på den organisasjonen man synes bør få penger, og man kan kun stemme en gang.  Den organisasjonen som oppnår flest stemmer får mest penger  – og det vil bli delt ut midler etter en prosentskala.  Alle som er listet opp i kalenderen vil få penger så sant de får stemmer. De som får delta i kalenderen er ideelle organisasjoner  vi sponser.

Dermed er det igjen duket for «vervekampanje» innad i organisasjonen – her gjelder det å engasjere medlemmene, samt foreldre, besteforeldre, tanter, onkler og resten av slekta!

Her er linken til kalenderen:  http://j.mp/2foxtzZ  Den åpner 1. desember, og det kan stemmes frem til kl. 23.59 på julaften.    Du kan følge med på hvordan ditt lag gjør det – det vil vises i  kalenderen.

Her blir det konkurranse – lykke til med stemmevervingen!

Vi ønsker dere en riktig fin førjulstid!

Hilsen fra oss i Totenbanken J

Legg igjen en kommentar