TROLLNATTA PÅ TOTEN TIRSDAG 31. AUGUST

Trollnatta er en åpen aktivitetskveld for barn og barnefamilier og mer erfarne O-løpere. Opplev sitrende spenning ved å finne vei i svarte høstnatta!
Trollnatta arrangeres fra Grønlandsletta (merket fra Eriksrudveien ved Stenberg. Riksvei 86) tirsdag 31. okt.2017 Fri start mellom kl. 18.00-18.30.
Arrangementet er åpent for alle. Kr.30,- i påmelding. Kontant eller Vipps.
Vi stiller med bål, så ta med drikke og noe godt å grille!
NB: Husk en lykt/hodelykt! For Skogtrolløypa passer det best med en liten lykt/hodelykt, da den ikke lyser opp så kraftig (mer stemning/spennende)
Det er to typer troll-løyper:
Skogtroll-løypa går i selveste trollskogen! Her må du selv finne veien gjennom den svarteste trollskog. Kun reflekser og fakler viser vei, Finner du HEKSERINGEN vil du, om du er heldig, få en smakebit av skogheksas fortryllende godbiter! Men pass deg, i trollskogen kan allting skje… Så om du våger, ta turen ut i skogen. Løypa passer best for barn -12 år.
Du velger selv om du vil løpe eller gå, om du vil gå alene eller sammen med venner eller foreldre! For de minste er det nok tryggest å være i følge med en voksen! Dette må en voksen vurdere.
O-troll-løypa er den ultimate natt-testen! Ekte nattorientering! Ved hjelp av hodelykt, kart og kompass skal du finne vei gjennom den bekmørke skogen! De som trenger det får låne kompass.
O-troll løypa har tre vanskelighetsgrader. Ei løype på ca. 600m for de med litt eller ingen erfaring (N,C nivå), ei løype på ca. 2 km for de med litt mere erfaring (B nivå) og den lengste på ca. 3,5 km er for den erfarne (A nivå) som vil teste sine ferdigheter i svarte natta!
Morsomt, og garantert spennende!
Er du nattens helt og klarer å finne veien? Du kan løpe eller gå. For den som vil er det tidtaking.

Her er det bare å møte opp og kose seg.
Vi ønsker deg en fin, men småskummel skogskveld.
Hilsen OL Toten Troll
Kontaktperson: Kjersti Småstuen, Tlf. 41418627

Legg igjen en kommentar